Азур Варна Резорт - луксозен жилищен комплекс с международен сертификат за устойчиво развитие BREEAM
25/03/2019

Азур Варна Резорт - Една от новите находки на пазара на недвижими имоти по Черноморието, в частност – във Варна, е първият комплекс в областта, който се сертифицира по стандарта за устойчиво развитие BREEAM. „АЗУР Варна Резорт“ е комплекс от затворен тип, състоящ се от три основни сгради, потопени в зеленина, разположени в сърцето на най-стария български курорт „Св.Св.Константин и Елена“.

Сградите, сертифицирани по BREEAM, се отличават с високо качество, много по-ниски експлоатационни разходи, икономия на вода и енергия, респективно - с намаляване на вредните парникови емисии. Като допълнително предимство специалистите посочват и по-здравословната среда за живот и сигурност.

BREEAM INTERNATIONAL използва комплексен подход при оценката на сгради по няколко критерия: мениджмънт, здраве и благосъстояние, енергийна ефективност, транспорт, управление на водите, вложени материали, управление на отпадъците, екологично влияние и замърсяване на околната среда. Живеем във време, в което опазването на природата е от първостепенно значение, а желанието за живот в зелена и чиста среда – определящо при избора на нов дом. Ето защо, „AZUR Varna Resort“ се радва на голям интерес от купувачите на недвижими имоти, които знаят, че първоначалната инвестиция се възвръща от ниските разходи за експлоатация и поддръжка на една сграда.

www.azur.bg

Главен изпълнител: Домекс кънстракшън 

+359 896 400 600
Задайте въпрос. Whatapp