Азур Варна Резорт. Само на 10 минути от централната част и на метри от морския плаж
24/10/2018

Апартаменти във Варна в престижен район, само на 10 минути от централната част и на метри от морския плаж


Това е най-новият жилищен комплекс, разположен на метри от Гранд Хотел Варна.


Ако мечтаете да живеете в разкошна зеленина и спокойствие, само на 150 метра от брега на един от най-красивите и фини златисти плажове в Свети Константин и Елена, тогава "Азур Варна Резорт" е идеалната възможност за Вас!

Луксозни апартаменти във Варна в престижен и перспективен район с нарастваща стойност


Разположението на комплекса е без аналог – сред вековни кипарисови и кедрови дървета, аромат на безкрайна свежест и зеленина, лазурна морска панорама, зареждащ морски бриз. Тук ще избягате от градската суета и ще се насладите на незабравими мигове с вашите най-близки хора. Безспорно удобство е близостта до центъра на Варна - само 8 км. Районът е предпочитано място за целогодишно живеене поради удобните транспортни връзки, лесната достъпност и луксозна инфраструктура.


Само на  700 м от Азур Варна Резорт се намира най-модерния и единствен по рода си в България балнео и спа център Aquahouse - с 14 открити и закрити басейна и водни съоръжения с различна дълбочина и температура, захранвани с минерална вода. Любителите на спорта могат да се възползват от джогинг машрутите в района, велоалеите, тенис кортовете, футболните игрища и различните възможности за водни спортове.

С какво ще Ви впечатли самия комплекс? 

Разположен в най-елитния и престижен район на Варна, Свети Свети Константин и Елена, комплексът е  с ниско застрояване, разгърнат върху  площ от 12 000 кв.м. Разполага със собствен богат ландашфтен дизайн и развита инфраструктура - паркови зони, открити басейни, детски площадки, контролиран достъп,  видеонаблюдение и др.

Апартаментите се предлагат завършвени до ключ и опция за обзавеждане – с прецизно внимание към всеки детайл, чисти линии и съвременна фунционалност.


www.azur.bg

Изпълнител: Домекс кънстракшън

+359 896 400 600
Задайте въпрос. Whatapp