„BOTANIC GARDEN by AZUR“: всичко, за което мечтаете!
25/07/2023

🌴🪷„BOTANIC GARDEN by AZUR“: всичко, за което мечтаете! www.botanica.bg 🪷🌴
В последните години се сблъскахме с неочаквана ситуация – пандемията от Ковид 19 – и се наложи да останем затворени вкъщи за доста време. Това преобърна гледната точка на мнозина по отношение на дома, който биха искали да имат и особено на хората в големите градове, чиито апартаменти, в някои случаи, дори нямат балкон.
Помислете си само как бихте се чувствали, ако сте си вкъщи, но можете да слезете долу за кратка разходка, да оставите децата да играят или да поплувате в басейна, без да се съобразявате с каквито и да било ограничения!
🍀„BOTANIC GARDEN by AZUR“ ще ви предложи всичко това и много повече! Здравословна среда на живот , удобни жилища, красиви общи пространства с алпинеуми, басейн, озеленени градини и кътчета за отдих, детски площадки, търговски обекти.
Разположен в района на Ботаническата градина във Варна, нашият жилищен комплекс ще ви даде на 100 % спокойствието и комфорта, от които се нуждаете. „BOTANIC GARDEN by AZUR“ е най-добрият избор, ако:
✅Работите от вкъщи – може да го правите в апартамента си или излезете на въздух в градината
✅Работите в офис – удобна пътна инфраструктура
✅Имате деца, които ходят на училище – спирки на автобуси от градския транспорт
✅Не планирате да живеете целогодишно – в този случай ще имате перфектния ваканционен дом или средство за допълнителни доходи, чрез отдаване на имота под наем.
„BOTANIC GARDEN by AZUR“ ви гарантира високо качество на строителството и дълъг живот на сградите, респективно – на жилищата в тях; ниски разходи при експлоатация; модерни системи за отопление, поливане, пречистване на въздуха и осветление; зелени пространства без автомобили; подземни гаражи и станции за зареждане на електромобили; видео наблюдение и системи за ограничаване на достъпа; удобни схеми на плащане без КОМИСИОНА.
📲За да научите повече, свържете се с нас по телефона: +359 896 700 700 или ни пишете на имейл: info@botanica.bg.
+359 896 400 600
Задайте въпрос. Whatapp