Дрийм Резидънс 3 с ГРАФИТЕН полистирен Dalmatina и мазилка с КАРБОНОВИ нишки на Австрийската Caparol
20/05/2020

Избрахме ГРАФИТЕН полистирен Dalmatina (EPS) и мазилка с КАРБОНОВИ нишки на Австрийската Caparol за фасадна топлоизолация на сграда Дрийм Резидънс 3, за да постигнем максимален комфорт на живеене и най-висока енергийна ефективност.

Caparol е световен лидер в топлоизолационните системи, отговарящи на най-високите стандарти както по отношение на топлоизолационни свойства, така и по отношение на пожарозащита.

Постигаме по-висока защитите от капризите на времето и ПОВИШАВАМЕ СТОЙНОСТТА на дома Ви с най-висококачествени материали:

Графитените перли в EPS-а подобряват изолационните свойства на фасадите. Коефицент на топлопроводимост 0,032 W/m2K, не е чувствителен на слънчевите лъчи, термично и механично стабилен е.
EPS Dalmatina е предпочитан и поради по-ниското си тегло.
Продуктът отговаря на Клас по реакция на огън „C” – по EN 13501-1 – трудно горим материал, а в комбинация с финишните покрития на Caparol, класът на системата се повишава до „B”.
Устойчивост на УВ лъчи и вредни електромагнитни вълни. Топлоизолационните панели DALMATINA® могат да бъдат съхранявани и монтирани безпроблемно и при високи температури, под въздействие на пряка слънчева светлина. Същевременно предпазват от проникване в помещението на голяма част от вредните слънчеви лъчения и т.н. „електросмог”, причинен от човешката дейност.

В допълнение използваме най-висок клас финишни мазилки с карбонови нишки Capatect CarboPor от Caparol
 Адхезия към основата > ≥ 0.3 MPa
 Пропускливост на водни пари – Клас V1 – висока
 Водопоглъщаемост: Клас W3 – ниска
 Устойчивост: NPD
 Топлопроводимост: NPD
 Реакция на огън: Клас А2

Сграда: Дрийм Резидънс 3
Адрес: Ул.Емилиян Станев 46, кв.Кръстова вада
Инвеститор: Домекс
www.domex.bg

+359 896 400 600
Задайте въпрос. Whatapp