Дрийм Резидънс 3. Технологии и висок стандарт. Графитна изолация на BASF.
13/04/2020

Избрахме NEOPOR BASF в сграда Дрийм Резидънс 3, революционен графитен материал с най-оптимална топлоизолация и отлични характеристики.

Експандиран полистирол (EPS) NEOPOR® е топлоизолационен материал от ново поколение. Физическите параметри на NEOPOR® го правят един революционен продукт, идеален за топло- и шумоизолация на сгради, осигурявайки им непознат до днес изолационен ефект.

Елементът, който прави NEOPOR® продукт – единствен по рода си, е ГРАФИТЪТ. Графитните частици, вградени в структурата на материала, играят много важна роля в процеса на съприкосновение между NEOPOR® и топлинното лъчение. По-конкретно, възпрепятстват преминаването му като отразяват излъчването, намалявайки чувствително топлинното поглъщане на материала. Трябва да се отбележи и фактът, че графитът със своите уникални свойства отразява и възпрепятства преминаването на инфрачервените и UV-лъчи, което го прави освен прекрасен изолатор и сигурен защитник от проникване на радиация в сградата.

След като е направена топлоизолация с Неопор вътрешната температура се повишава с 6-10 градуса през зимата, а през лятото намалява с 4-8 градуса,така разходите за отопление и климатизация могат да се намалят с до 60%.


üКоефициент на топлопроводимост λ- 0,029 W/m.K

üДобра звукоизолация

üТрудно запалим продукт

üЛесен за обработка и монтаж

üЕкологично чист

üДишаща структура

üВисока устойчивост на атмосферни влияния

üUV и радиационна защита

üВисока издръжливост при натиск


www.dream-residence.com

Инвеститор: Домекс

 

+359 896 400 600
Задайте въпрос. Whatapp