Най-новото творение на екипа ни – BOTANIC GARDEN by AZUR – не само ще бъде един от най-красивите жилищни комплекси, които сте виждали, но и ще ви зарадва с прецизността към всеки детайл, отго
12/05/2023
Най-новото творение на екипа ни – BOTANIC GARDEN by AZUR www.botanica.bg не само ще бъде един от най-красивите жилищни комплекси, които сте виждали, но и ще ви зарадва с прецизността към всеки детайл, отговорен за създаването на здравословна среда на живот. 🪷🌴
🌊Акцент в екстериорното оформление ще бъдат басейн, тип „лагуна“ и езеро с изкуствена река.
❕Такива открити водни площи изискват постоянни грижи, за да бъдат идеално чисти и дезинфекцирани, тъй като хората и околната среда внасят в тях микроорганизми и замърсявания, които могат да навредят на здравето, както и да предизвикат повреди в оборудването.
✅Филтрирането на водата е способ, който премахва по-голяма част от замърсяванията, но разпространението на бактерии и вируси може да се предотврати само чрез използването на химични продукти. За да избегнем именно тях, за дезинфекцията на басейна ние ще използваме електролизатор на сол SMC 50, произв. 50 g/h, който е напълно автоматичен. Той се състои от система за pH и Redox контрол, дозаторна помпа, датчик за поток, ел. захранване, датчици и съд за реагенти.
✅Реагентите за басейна (дезинфектант, рН коректор и флокулант) ще се влагат във водата автоматично, чрез дозаторната помпа на електролизатора, като еднократно се прибавя сол. Чрез електролизата на сол във водата остава свободен хлор, който действа срещу всички нови замърсявания, внасяни от вятъра, къпещите се хора и други замърсители.
✅Дезинфекцията на езерото ще става посредством ултравиолетов (UV) стерилизатор.
Това e eдин oт нoвитe и мoдepни нaчини зa дeзинфeĸция нa бaceйни и питeйни вoди, при който ce използват cпeциaлни UV гeнepaтopи, ĸoитo излъчвaт в тoчнo oпpeдeлeн cпeĸтъp. Πo тoзи нaчин ce yбивaт вcичĸи живи миĸpoopгaнизми във вoдaтa (вĸлючитeлнo тeзи, ycтoйчиви нa oбичaйнитe мeтoди зa дeзинфeĸция чpeз xимиĸaли), бeз дa ce пpoмeня нeйният xимичeн cъcтaв и да вреди на хората.
Доверете се на BOTANIC GARDEN by AZUR за един по-здравословен и хармоничен начин на живот!
Ние мислим за вас!
📲Свържете се с нас, за да обсъдите индивидуална оферта на 0896 700 700
+359 896 400 600
Задайте въпрос. Whatapp