Победител за Инвеститор и Строител в категория „Ваканционни комплекси”
30/01/2023
🏆 Горди сме да споделим с Вас още едно престижно отличие от Форум Реал и Годишните Награди за Строителство М2, които се провеждат за десета поредна година.
🥇Победител за Инвеститор и Строител в категория „Ваканционни комплекси” станаха съответно Булкапитал Груп, Azur Varna Resort с комплекс Азур Делукс и Домекс Кънстракшън - Domex
❗Класацията се прави изцяло и единствено на база реални числа за квадратни метри разгъната застроена площ, в които е инвестирано, били са проектирани, построени и завършени с акт 16! Без субективизъм при определянето на победителите в отделните категории и по региони в страната, тя показва реалните усилия и успехи на инвеститорите, проектантите и строителите в България.
🤝Изказваме специални благодарности към всички наши партньори, клиенти и приятели за дългогодишната плодотворна работа. Продължаваме да градим бъдещето сега, с още по-голям ентусиазъм и усърдие.
🙏Благодарение на Вас сме вече 15 години в бранша и реализирахме проекти с обща разгъната застроена площ над 350 000 кв.м. !
Благодарим Ви за подкрепата и доверието!
+359 896 400 600
Задайте въпрос. Whatapp