☀Разхладете се от летните жеги в прохладните басейни на AZUR PREMIUM 🌴www.azur.bg 🌴
30/08/2023
☀Разхладете се от летните жеги в прохладните басейни на AZUR PREMIUM 🌴www.azur.bg 🌴
Някои хора не обичат басейни и често, дори в летните жеги, гледат със съжаление към тях. Дали защото се притесняват, че не са достатъчно хигиенични, или пък заради използваните за пречистване на водата препарати…. За нас причините не са важни, защото ние от AZUR PREMIUM сме се погрижили да елиминираме всяко ваше притеснение! ❗Нашият комплекс се отличава с иновативност в басейновите съоръжения.
В изграждането им сме използвали система за електролиза, която напълно замества химическото хлориране с течен хлор или на таблетки, и същевременно покрива всички национални и европейски стандарти за безопасност.
ℹ Чисто технологично, системата се състои от захранващ блок и клетка за електролиза, в която са разположени електроди. При подаването на постоянен ток те разделят натриевия хлорид, предварително разтворен във водата, на натриеви и хлорни йони. По този начин се освобождава хлор, който служи за окисляване на органичната маса в басейна. След това, натриевите и хлорните йони се свързват отново и образуват сол, чийто нива са идентични с тези, в разтворите за лещи например. Това разделяне и свързване на йони води до един непрекъснат процес, при който не е нужно последващо добавяне на консуматив и е условие за евтина, и същевременно качествена поддръжка на басейна. Което, от своя страна, го прави напълно безопасен и сигурен за вашето здраве при използване. 💙
AZUR VARNA RESORT станете част от нов стандарт на живот!
+359 896 400 600
Задайте въпрос. Whatapp