Строителството на първата сграда от комплекс „AZUR PREMIUM“ в Св.Св. Константин и Елена е към своя финал
20/05/2020

В съответствие с поставените срокове, строителството на първата сграда от жилищен комплекс „AZUR PREMIUM“, част от мега проекта „AZUR VARNA RESORT“, е завършено. Висококачественото изпълнение, луксозното оформление и изключително привлекателната локация, са едни от основни причини за впечатляващата равносметка: „всички апартаменти в първата сграда са продадени“! Но към тях е добавена още една – разумна цена с гъвкави схеми на плащане, предлагани от инвеститора, без комисиона за купувачите. Новите собственици на жилища в комплекса, споделят задоволството си от проекта и оправданото доверие, тъй като сделките са били сключени още преди началото на реализирането му.

 „AZUR PREMIUM“ не е просто съвкупност от няколко красиви сгради, а перфектната комбинация от здравословен живот, тишина, спокойствие, условия за почивка и забавления в затворена среда, сигурност и удобно придвижване. Комплексът е създаден така, че да предоставя всичко необходимо на своите обитатели – супермаркет, заведение за хранене, кафене, фитнес център и съоръжения за спорт, уелнес и СПА център. Разположен в най-спокойната част на курортния комплекс „Св.Св.Константин и Елена“, „AZUR PREMIUM“ ви позволява да стигнете само за 5 мин. пеш до плажа и за 10 мин. с автомобил до центъра на Варна. Не само експертите по недвижими имоти в България, но и купувачите, са единодушни, че именно този район е сред най-перспективните места за живот и инвестиция, защото разполага с природни дадености и с обезпечени социална и пътна инфраструктури.

Без компромис в избора на материали и технологията на прилагането им, приоритет за инвеститора е създаването на сигурни, защитени и комфортни домове с максимално дълъг живот. За това, освен стабилната конструкция, особено внимание е отделено на топло- и шумоизолациите, ВиК и ел.инсталациите, системите за пречистване на въздуха и висококачествената алуминиева дограма. Работата по завършването на останалите три блока от комплекса продължава, а интересът на купувачите е голям. Все още има шанс и вие да направите своя разумен и напълно оправдан избор на нов дом за вас и вашите наследници! Черноморското крайбрежие винаги е било и ще бъде предпочитано място за живеене, а „AZUR PREMIUM“ – най-добрият комплекс за сбъдване на мечтите ви!  


www.azur.bg

Изпълнител: Домекс Кънстракшън

+359 896 400 600
Задайте въпрос. Whatapp