Строителството на сграда 2 от Azur Premium напредва.
18/12/2020
🏗Строителството на сграда 2 от Azur Premium част от мега проекта Azur Varna Resort продължава по план:
✅ Положихме графитена топлоизолацията NEOPOR® на BASF. Идеален за топло- и шумоизолация на сгради, защита от радиация и пожар.
✅ Започнахме поставяне на фасадната мазилка на Weberpas Clima и вече поставяме фасадата от естествен бял камък Lymra.
✅ Монтирахме MasterLine 8-HI 'High Insulating до етаж 5. Избрахме най-висок клас алуминиева система за прозорци с пречупен термомост на световния лидер Reynaers, защото съчетава максимално пропускане на светлина, максимални нива на топлоизолация и максимална енергийна ефективност и издръжливост.
Иновативният профил в комбинация с троен стъклопакет с три вида стъкло (6мм високоенергийно / 4мм флоат / 4мм нискоемисийно Ка стъкло и газ аргон по средата за още по-добра излоация) осигурява отличен коефициент на топлопреминаване, ефективна шумоизолация и дълговечност.
✅Поставяме специалните обшивки на покрива тип „драконова люспа“. Покривите са от лек материал с първокласно покритие Pural matt с дебелина 50 μm с полиуретанова боя, с топло- и хидроизолационна мембрана. Избрахме Pural matt, защото е изключително издръжлив и надежден, издържа на всякакви естествени и атмосферни натоварвания, без да губи своите защитни качества.
В продажба в сградата: два разкошни южни 4⃣стайни апартамента със собствени дворове. Разгледайте ги: https://www.azur.bg/apartments...
А ако търсите най-висок комфорт и стандарт на изпълнение, не пропускайте да направите своя по-добър избор сега с по-гъвкави условия и изгодни планове в AZUR DELUXE.
Пишете ни в месинджър или се свържете с нас на 0896 700700
www.azur.bg Изпълнител: Домкеь Кънстракшън
+359 896 400 600
Задайте въпрос. Whatapp